Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه مسجد و هیأت خبرگزاری فارس، ششمین نشست صمیمی جمعی از ستایش‌گران جوان آستان اهل‌بیت(ع) در مجموعه سرچشمه تهران با حضور جمعی از ستایشگران به همت جامعه ایمانی مشعر برگزار شد.

ما با قدرت نوکری می‌توانیم انقلابی در دنیا به پا کنیم

منصور ارضی در این نشست با اشاره به اینکه قدم اول بندگی در راه خدا، پناهندگی است، اظهار کرد: هر شخصی که در درگاه خداوند پناهنده شود، پذیرفته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در صلوات حضرت زهراء(س) می‌خوانیم که ایشان مادر تمام دوست‌دارانشان است، عنوان کرد: به اعتقاد بنده تمام مداحان انتخاب‌شده حضرت زهراء(س) هستند و به همین دلیل باید به مسیری که طی می‌کنیم دقت بیش‌تری داشته باشیم.

این مداح اهل‌بیت(ع) با بیان اینکه شکل‌گیری مراسمات دعا و نیایش در شهرستان‌ها یک اتفاق بسیار مطلوب است، مطرح کرد: این اتفاق باید زودتر رقم می‌خورد چرا که با یک دشمن مکار در مسیر مبارزه‌ای سرسخت هستیم.

وی با اشاره به اینکه خط حاج قاسم سلیمانی و قاسم‌ساختن اهمیت بسیاری دارد، خاطرنشان کرد: این مسیر را باید ما مداحان پیش بگیریم؛ با افزایش نیروها باید این مسیر را ادامه دهیم و یک سامانه جامعی برای اطلاع‌رسانی و هشدار نسبت به آفات و خطرات احتمالی شکل بگیرد.

ارضی با بیان اینکه فکر ما باید به تشکیلات باشد، تصریح کرد: باید مناجات‌های شب جمعه و نیمه‌شب را پرشورتر برگزار کنیم چرا که نجات انسان در سحرگاهان است؛ مردم احتیاج دارند بندگان خداوند باشند و ما نباید اجازه دهیم که دین مردم فصلی باشد و مناجات‌ها تنها به ماه رمضان ختم شود.

وی ادامه داد: ما با قدرت نوکری که داریم می‌توانیم انقلابی در دنیا به پا کنیم و همه چیز را برپایه نظام محبت اهل‌بیت(ع) و ولایت، تنظیم کنیم ولی لازمه این موضوع فعالیت تشکیلاتی است.

این مداح برجسته کشور با اشاره به اینکه باید به دستورات مقام معظم رهبری که دستورات زیارت عاشورا است عمل کنیم، یادآور شد: زیارت عاشورا از سلام آغازین که نشانه عبودیت است تا سجده آخر درس‌هایی دارد که باید ترویج شود و درس داده شود.

وی با بیان اینکه جمعیت مداحان و ستایش‌گران باید افزایش پیدا کند، ابراز کرد: خوشبختانه امروز در تمام شهرستان‌ها مناجات‌خوانی شکل گرفته و این اتفاق یک حرکت نیکو است ولی نباید به همین موضوع اکتفا کرد و باید مناجات‌خوانی را در تمام مناطق تا روستاهای دور و نزدیک هم گسترش دهیم.

امروز جمع گسترده مداحان جوان باید تبدیل به جماعت شوند

مهدی سلحشور در این نشست با اشاره به اینکه ما اسلام سیاسی را از حاج منصور ارضی یاد گرفتیم، اظهار کرد: مشکل اصلی ما تشکیلات است.

وی با بیان اینکه خوشبختانه امروز بسیاری از مداحان جوان هر کدام در یک شهرستان جریانی را شکل داده‌اند، عنوان کرد: تمام این مداحان مستقیم یا غیرمستقیم از حاج منصور استفاده بهره برده‌اند و حالا وقت آن است که این جمع متشکل شده و به جماعت تبدیل شوند و از یک اتاق فرمان حکیم و آگاه خط بگیرند؛ باید جریانی شکل بگیرد که به روز اخبار و نکته‌ها به مداحان داده شود.

این مداح در پایان یادآور شد: کشور ما بستر اتفاقات و حوادث پی در پی و متنوع است در نتیجه این گونه جلسات باید بیش از پیش از برگزار شود تا انس و ملاطفت این جمع نورانی بیش‌تر گردد.

شورای عالی ستایش‌گران شکل می‌گیرد

 احمد واعظی، رئیس کانون مداحان کشور در این نشست با اشاره به اینکه هرچه تشکیلات ما قوی‌تر باشد تأثیرگذاری بیش‌تری در جامعه خواهیم داشت، اظهار کرد: باید با رویکردی تازه و طرحی نو تحت عنوان شورای عالی ستایش‌گران فعالیت‌های جدیدی در حوزه ستایش‌گری رقم بخورد.

وی با بیان اینکه این شورا متشکل از چند شورا خواهد بود، عنوان کرد: کمیته‌های رسانه، فضای مجازی، پشتیبانی، بررسی عملکرد استان‌ها، صیانت و ... از جمله کمیته‌هایی است که ذیل این شورا شکل خواهد گرفت.

این مداح اهل‌بیت(ع) خاطرنشان کرد: امیدواریم حرکتی مؤثر و پرقدرت زیر بیرق و پرچم اباعبدالله(ع) شکل بگیرد و بتوانیم در خدمت فرهنگ اهل‌بیت(ع) تأثیر بیش‌تری برای مردم و جامعه داشته باشیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: منصور ارضی جامعه ایمانی مشعر احمد واعظی مهدی سلحشور ستایش گران اهل بیت ع

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۷۸۴۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت

روز گذشته شهردار اصفهان به همراه جمعی از مدیران شهری، ضمن بازدید از پروژه باغ مشاهیر و اطلاع از آخرین جزئیات آن، یازدهمین جلسه شورای عالی این پروژه را برگزار کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، علی قاسم‌زاده پنجشنبه _سیزدهم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید از پروژه باغ مشاهیر اظهار کرد: کار کردن در اصفهان کاری ساده نیست چرا که این روند باید با هویت شهر منطبق باشد.

وی افزود: حدود ۲ سال مطالعات پروژه باغ مشاهیر طول کشید و در نهایت با ریزبینی به خروجی قابل قبولی رسیدیم.

پس از آن رسول میرباقری عضو شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار کرد: خدا را شاکریم که این پروژه به‌عنوان یکی از پروژه‌های مهم این دوره مدیریت شهری آغاز شد و امید است شاهد یکی‌از اماکن تفریحی شهر باشیم.

وی ادامه داد: این پروژه با همت سازمان عمران شهرداری منطقه ۵ با قوت آغاز شده و امید است با قوت پروژه را پیش ببرد.

حسین کارگر مدیر منطقه ۵ شهرداری نیز عنوان کرد: مساحت این زمین ۲۲ هکتار است که با همت اعضای شورا و شهردار پیش رفت و عملیات آغاز شد و قرار است ابر پروژه شهری برای مردم رقم بخورد

وی اظهار کرد: امید است در مدت زمانی کوتاه پروژه را به ثمر برسانیم.

در بخشی دیگر رضا امینی مدیر اجرایی پروژه اظهار کرد: از ۱۶ فروردین این پروژه آغاز شد و در حال حاضر بستر کاملاً آماده است و در یک ماه آینده قسمتی از پروژه آسفالت می‌شود.

در ادامه نیز احسان بدخشیان مشاور پروژه باغ مشاهیر عنوان کرد: زمانی که موقعیت اصلی پروژه مدنظر قرار داشت، دنبال موقعیتی بودیم که ابنیه گل نرگس دید را نگیرد و از سمتی بلوک‌های مسکونی دید کوه را نگیرد.

وی افزود: در این مجموعه معرفی مشاهیر را داریم که چرا که باید نسبت به دوره خود معرفی شوند و نقشه‌های کل مجموعه قبل نوروز ارائه شد و روز گذشته نقشه‌های نهایی را ارسال کردیم.

در بخشی دیگر نیز حجت‌الاسلام سید احمد سجادی عضو تیم محتوایی پروژه اظهار کرد: هیچ شهری به اندازه اصفهان مشاهیر ندارد و بر همین اساس باید ارتباط نسل امروز با شخصیت‌های قدیمی بیشتر شود و در این راستا باید بدانند چه کسانی عرصه‌های مختلف در اصفهان را پدید آوردند.

پس از آن نیز اصغر منتظرالقائم از دیگر اعضای تیم محتوایی پروژه اظهار کرد: اصفهان از پیش از اسلام مرکز تمدنی بوده، پس از اسلام نیز آثار فراوانی دارد اما بلوغ تاریخ و تمدن در دوره صفویه بوده، بر این اساس زبان این تمدن نیز فارسی بوده و باید به این نکته توجه داشت‌.

وی افزود: اگر بتوانیم‌میراثمان را با فکر جدید به جهانیان عرصه کنیم، نشان‌دهنده بلوغ اصفهانی‌ها خواهد بود.

پس از آن نیز زمانی عضو دیگر تیم محتوایی پروژه عنوان کرد: شخصیت‌های فراوانی داریم که اصفهانی‌ها توجه کمی به آن‌ها دارند که یکی از این شخصیت‌ها ابن‌سینا است.

کد خبر 750251

دیگر خبرها

  • حق مسکن افزایش پیدا کرد؟ | توضیحات مهم مدیرکل روابط کار وزارت تعاون
  • مسائل فرهنگی و اجتماعی در کف خیابان قابل حل نیست
  • تأیید طرح ساماندهی اجاره‌بها و تشکیل سپند توسط شورای نگهبان
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • شورای امنیت درباره غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • شورای امنیت درباره گور‌های دسته‌جمعی در غزه تشکیل جلسه می‌دهد
  • چه افرادی امام صادق(ع) را شهید کردند؟
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • واعظی: روسیه بیشترین منفعت را از جنگ غزه و اسرائیل برد
  • آنچه در جلسه شورای عالی باغ مشاهیر اصفهان گذشت